注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

伴你一程

Ban Ni Yi Cheng

 
 
 

日志

 
 

【口语进阶】十天学会简单英语 5.睡觉时间  

2016-06-25 15:17:37|  分类: 【英语】口语 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Bedtime

MotherIt’s time for bed.

FrankBut I’m not sleepy, mom. Can I stay up and watch more TV?

MotherIt’s already past 11. You have school tomorrow. You’ll be sleepy all day tomorrow if you don’t sleep well tonight.

FrankI know, but I promise I won’t be sleepy tomorrow. I work really hard.

MotherDon’t you have exams coming up? soon? I’m sure you could spend more time preparing? for those.

FrankOh, I nearly forgot the exams.

MotherYou do well in the math, but your history is not good enough. Am I right?

FrankYeah, I guess so. Maybe I could go to sleep now and get up early to review the lessons tomorrow.

MotherAn excellent idea. Work now and play later.

FrankI know you’re right. School is more important than TV, but can I watch one more show then go to bed?

MotherNo, now is bedtime.

睡觉时间


母亲:该睡觉了。


  弗兰克:妈妈,但是我一点儿都不困。我能再看会儿电视吗?

  母亲:已经是十一点多了。你明天还要上学。 如果你今晚上不休息好的话,明天一天你都会犯困的。

  弗兰克:我知道,但是我保证明天不犯困。我学习很努力的。

  母亲:你不是快考试了吗?我肯定你可以多花点时间准备的。

 

 弗兰克:哦,我差点忘了,还有考试呢。


 母亲:你数学很好,但是历史不是很好,对吧?


  弗兰克:是的,是这样的。或许我应该现在就睡觉,明天早点起来复习功课。

母亲:好主意,先学习后玩儿。


  弗兰克:我知道您说得对。学习要比电视更重要,不过我能再看一个节目再去睡觉吗?

母亲:不行,现在就睡觉。



【翻唱】禁毒公益歌曲《生命》英文版 - 伴你一程 - 伴你一程       【翻唱】禁毒公益歌曲《生命》英文版 - 伴你一程 - 伴你一程
  评论这张
 
阅读(8)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017